Petra Kvitova a descris modul în care a fost atacată în propria casă. "Am țipat, era sânge peste tot"

296
Petra Kvitova a descris modul în care a fost atacată în propria casă.

Articole recomandate

Petra Kvitova a descris, marți, în fața tribunalului felul în care a fost atacată în propria locuință, la peste doi ani de la incident.

''Am țipat și era sânge peste tot'', a relatat sportiva de 28 de ani, potrivit agenției CTK. Petra Kvitova a apărut prin intermediul unei transmisiuni video dintr-o cameră apropiată sălii de tribunal, la Brno, pentru a nu fi nevoită să dea ochii cu atacatorul său.

Dubla campioană de la Wimbledon (2011, 2014) a povestit că aștepta un control antidoping când acuzatul, pretinzând că este instalator, a intrat în casa ei din Prostejov, în decembrie 2016. Kvitova a mărturisit că acesta i-a cerut să dea drumul la apa caldă la baie, iar dintr-o dată s-a pomenit cu ''cuțitul la gât''. În lupta care a urmat Kvitova a suferit răni de cuțit la mâna stângă.

Bărbatul de 33 de ani neagă acuzațiile aduse, susținând că lucra pe un șantier când s-a petrecut incidentul, iar dacă va fi condamnat riscă până la 12 ani de închisoare.

Petra Kvitova a jucat finala turneului Australian Open luna trecută, fiind învinsă în trei seturi de japoneza Naomi Osako, dar s-a retras din echipa de Fed Cup a Cehiei care va juca în weekend contra României, la Ostrava, în primul tur la Grupei Mondiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Februarie 2016
Stire din Sport : VICTORIE SENZAȚIONALĂ a Simonei Halep!
Pagina a fost generata in 0.2685 secunde