€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Peste 60 de sportive vor participa la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică din comuna Cumpăna

Ştire online publicată Luni, 15 Aprilie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Zilele trecute, în cadrul Campusului Școlar „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna a avut loc conferința de presă premergătoare Campionatului Național de Gimnastică Ritmică a cărei gazdă este în acest an comuna Cumpăna. 
Au fost prezenți primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, președintele Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna“, Ion Răuță, antrenoarea echipei de Gimnastică Ritmică din Cumpăna, Elena Vlad, și președintele consiliului de administrație, Elena Frîncu.
Reamintim că localitatea Cumpăna este singura comună din țară care are secție de Gimnastică Ritmică și singura afiliată la Federația Română de Gimnastică Ritmică. În acest an, comuna constănțeană a fost aleasă să găzduiască un astfel de eveniment de o asemenea anvergură, organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică în parteneriat cu Primăria Cumpăna și Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna”. 


Competiția, care se va desfășura pe 20 și 21 aprilie, va reuni peste 60 de sportive de la mai multe cluburi din țară din Brașov, Cluj - Napoca, Timișoara, Pitești, Târgu Mureș sau Oradea, cărora li se vor alătura antrenorii și arbitrii. Toți vor fi găzduiți în cadrul Campusului Școlar „Nicolae Dumitrescu“. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3763 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8954 secunde