Peste 60 de echipe râvnesc la trofeul "Summer Kids Cup", la fotbal

1246
Peste 60 de echipe râvnesc la trofeul

Articole de la același autor

În perioada 23-26 iunie, la Mangalia, are loc ediția a doua a trofeului Summer Kids Cup la fotbal, pentru copiii născuți între anii 2004-2008. S-au înscris la această competiție peste 60 de echipe la toate cele șase categorii de vârstă pentru copii și juniori. Cele mai bune echipe de juniori vor fi prezente la acest turneu și vor face tot posibilul pentru a pune mâna pe trofeu. Printre acestea, Steaua București, FC Farul, Oțelul Galați sau Dunărea Călărași. 


Câștigătorii de la fiecare categorie de vârstă vor primi câte un set de echipamente, locul doi - mingii; de asemenea, ocupantele primelor trei poziții vor fi recompensate cu diplome, cupe și medalii. 


La competiția copiilor nascuți în 2005, Grupa A este compusă din Academia Farul, SF Flavius Stoican, CS Năvodari, Marina Constanța și CSS Brașovia, iar din Grupa B fac parte Sparta Techirghiol, Oțelul Galați, Academia Farul ll, GSIB Mangalia și CSS Slobozia. 


Astăzi, la ora 18, pe terenul din Neptun, Sparta Techirghiol debutează în compania celor de la CSS Slobozia, iar de la ora 20, va întâlni pe GSIB Mangalia. 


"Suntem motivați să facem un turneu bun, chiar dacă vom da peste adversari foarte puternici. Am încredere în copii că vor arăta că și cluburile mai mici iubesc fotbalul și muncesc pentru a ajunge la un nivel ridicat. Este o șansă importantă pentru copii să acumuleze experiență în vederea începerii meciurilor oficiale", a declarat Cosmin Maxim, antrenor la Sparta Techirghiol, grupa 2005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6022 secunde