Peste 4.000 de spectatori, așteptați la partida SSC Farul - Progresul Spartac

1608
4
Peste 4.000 de spectatori, așteptați la partida SSC Farul - Progresul Spartac - seanunta-1523637374.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17, pe stadionul "Farul" din strada Primăverii, se va disputa partida dintre SSC Farul Constanța și Progresul Spartac București, din cadrul etapei a XX-a a Ligii a lll-a, Seria a ll-a, la fotbal. 


Va fi duelul primelor clasate din campionat, ambele având 48 de puncte, iar o eventuală victorie ar oferi un avantaj major învingătoarei în lupta pentru promovare. Constănțenii așteaptă la meci peste 4.000 de suporteri. Prețul unui bilet de acces este de cinci lei, accesul copiilor sub 14 ani fiind liber. 


Din lotul antrenat de Petre Grigoraș, vor lipsi Adrian Pătulea, Marius Cocîrlă și Marian Vîntu, însă va reveni căpitanul Alexandru Grigoraș. 


Veteranul Adrian Pătulea s-a accidentat și va rata restul sezonului. În lipsa acestuia, conducerea constănțenilor s-a reorientat către un alt atacant cu ștate vechi în fotbalul de pe litoral, atacantul Dorel Zaharia. Ajuns la 40 de ani, Zaharia a jucat la echipele de legendă ale județului Constanța, Callatis Mangalia, Farul Constanța, Portul Constanța și Midia Năvodari, dar a evoluat și pentru SSC Farul Constanța în Liga a IV-a. Momentul de vârf al carierei îl reprezintă golul înscris Arsenalului, pe stadionul Emirates, în grupele Ligii Campionilor, ediția 2007-2008, pe vremea când îmbrăca tricoul Stelei.


Comentează știrea

cristi
14 aprilie 2018
Farul

trebuia macar 15 lei,sa fie un ajutor mai substantial,ce naiba un pachet de tigari este 16 lei...

Ptr Cristi
14 aprilie 2018
Intrare gratuita

Bai Cristiii... , totusi este un meci din Liga a 3-a (III-a) , unde joaca si echipe ale unor sate cu locuitorii plecati la munca in strainatate...

fonduri
14 aprilie 2018
articole promotionale

Pt. cei cu un buget mai generos s-ar fi putut pune in vinzare (poate deja exista) si diverse articole promotionale cu insemnele clubului (insigne, tricou, eventual poate un album) De ex.: 10 lei o insigna, spatiul de depozitare fiind minim chiar si pt. un chiosc de bilete iar pt. posesor poate fi o achizitie atit frumoasa ca aspect dar poate si pt. "colectie".

Dani
14 aprilie 2018
Farul

Patulea nu este accidentat... La batut grigoraș bou si nu vrea sa rezilieze contractul... sa stie toata lumea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6077 secunde