Peste 350 de sportivi, la startul Naţionalelor de lupte pe plajă, la Costineşti

164
Peste 350 de sportivi, la startul Naţionalelor de lupte pe plajă, la Costineşti - 24073073932675435257237983935183-1630325807.jpg

Articole de la același autor

Luni, 30 august, pe nisipul din dreptul Obeliscului din staţiunea Costineşti, au demarat întrecerile turneului final al Campionatului Naţional individual de lupte pe plajă.

La startul competiţiei organizate de Federaţia Română de Lupte, s-au aliniat peste 350 de sportivi legitimaţi la cluburi din întreaga ţară, la categoriile cadeţi, juniori şi seniori, stilurile lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine.

După ce toate aspectele de natură organizatorică au fost puse la punct în cadrul şedinţei tehnice, iar proba cântarului a fost trecută cu brio, primii care au răvăşit nisipul plajei de la Obelisc au fost seniorii, luptele pentru medaliile de campioni fiind extrem de echilibrate.

Printre sutele de luptători care au venit la Costineşti să îşi demonstreze forţa braţelor şi tehnica desăvârşită, se numără şi luptătorii constănţeni, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, CS Farul Constanţa, CS Mangalia, Aurora 23 August şi Poseidon 2 Mai-Limanu.

„Campionatele Naţionale de la Costineşti sunt o «încălzire» benefică pentru sportivi, în vederea competiţiilor majore ce vor urma, Naţionalele de la Constanţa şi, mai ales, Campionatele Mondiale de seniori, juniori şi cadeţi, din septembrie, tot la Constanţa.

În ceea ce îi priveşte pe sportivii noştri, sperăm ca ei să fie în formă, să aibă evoluţii curajoase şi să obţină cât mai multe medalii”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, antrenorul emerit Ioan Giuglea, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa.

Campionatele Naţionale de lupte pe plajă de la Costineşti se încheie miercuri, 1 septembrie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3817 secunde