Proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață", finanțat de CJC

Peste 100 de copii, la Turneul Litoral - Cupa Medgidia

402
2

Articole de la același autor

Constanța a început reconstrucția în sportul cu balonul oval. Micii rugbiști din toate zonele județului sunt încurajați să vină la stadion, primind, la finele acțiunilor de selecție, echipament sportiv.

Pentru pregătirea și stabilirea loturilor selecționatelor de mini-rugby U10, U12 și U14 care vor reprezenta clubul la turneele organizate de FRR, ACS Rugby Team Contanța, prin antrenorii Radu Nicolae Mocanu, Adrian Tinca și Dumitru Barbu, au organizat, duminică, 14 august, între orele 9.30-11.30, pe stadionul "Cimentul" din Medgidia, meciuri de pregătire între echipele din Constanța, Nă-vodari-Săcele-Corbu, Hârșova-Ghindărești, Medgidia și Mangalia.

Competiția s-a desfășurat în cadrul Turneului Litoral - Cupa Medgidia, organizat de ACS Rugby Team Constanța prin proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață", proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța, rezervat categoriilor copiii U10, U12 și U14 ani.

În prezența președintelui ACS Rugby Team Constanța, Florian Constantin, și a foștilor jucători de rugby Constantin Otcuparu - tatăl antrenorului secund de zonă Medgidia, Florentin Otcuparu -, Adrian Tinca și Sorin Trancă, 60 de rugbiști din Medgidia și Castelu au primit noul echipament de joc format din tricou, șort, jambieri și trening.

Prezenți la eveniment au mai fost și antrenorii Ștefan Tucă, Cătălin Buruiană, Marian Tu-dorică și Adrian Țacu, tehnicieni care selectează copii din cele cinci zone din județul Constanța.

La terminarea meciului de pregătire, cei aproximativ 150 de copii au primit diplome, sucuri și dulciuri de la foștii jucători emblematici ai rugby-ului dobrogean.

v v v

ACS Rugby Team Constanța a pregătit echipament de joc și treninguri pentru toți sportivii implicați în proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață", proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța, acesta urmând a fi oferit în următoarea perioadă.

"ACS Rugby Team Constanța și-a propus ca, până pe 15 septembrie, să ofere echipament sportiv și treninguri în următoarele localități din județul Constanța: Mangalia, Năvodari, Săcele, Corbu, Ghindărești, Mihail Kogălniceanu etc.", a precizat președintele Florian Constantin. 

Comentează știrea

mihalache
17 august 2016
shorinache

ai ramas acelasi penibil trompetist cu aere de jurnalist...

ANI
19 august 2016
castig

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4834 secunde