"Pescărușii" au câștigat ediția a doua a "All Star Game"

140
1

Articole de la același autor

Cei mai buni jucători amatori ai Constanței din Liga de Baschet Amatori s-au întâlnit, vineri, la Sala Sporturilor, în cadrul competiției "All Star Game", ediția a doua.

Evenimentul a debutat cu un meci demonstrativ între persoane cu dizabilități și o partidă între două grupe de copii ai clubului BC Athletic. La eveniment, au luat parte aproximativ 800 de spectatori.

"Meciul stelelor" a opus echipele "Delfinii" și "Pescărușii", cei din urmă impunându-se cu scorul de 87-63 (54-31). MVP-ul partidei a fost Sergiu Ursu.

Câștigătorul concursului de aruncări a fost Ștefan Nicola, iar concursul de dunk-uri a fost adjudecat de Grațian Pintea, care a venit din Cluj special pentru acest concurs.

"A fost un spectacol adevărat. Am demonstrat că baschetul poate avea viitor în Constanța, sperăm cât mai curând să punem bazele unui echipe de ligă secundă", a declarat Andrei Talpeș, unul dintre organizatori.

v v v

Dacă vineri a fost ziua veteranilor, a doua zi a venit rândul juniorilor să-și demonstreze calitățile baschetbalistice. Sala de jocuri a Complexului "Tomis" din strada Flămânda a găzduit, sâmbătă, a doua ediție a Street Play Shools Battle, o competiție destinată copiilor de școală gimnazială și liceu.

Turneul a reunit la start 20 de echipe la cele două categorii: școala gimnazială și licee, masculin și feminin. După câteva ore de jocuri intense, "Mihai Viteazu’s Army" a fost echipa câștigătoare la categoria dedicată școlilor gimnaziale, pe locul doi s-a clasat "Power of Blaga", urmată de "Traian Air Baller". La fete, pe primul loc au urcat "Pensionarele din 29", urmată de "Delfinii Traian" și "Traian Champions".

Campionii categoriei masculin la liceu au fost "Decebal Warriors", clasamentul fiind completat de "Traian Connection" și de "LPS Star". LPS și-a luat revanșa la fete, "LPS Wildcats" adjudecându-și primul loc, în fața formațiilor "Luceafărul Eminescu" și "Decebal Girls".

Echipele au fost premiate cu medalii, cupe, diplome și diverse cadouri. 

Comentează știrea

eqGNDKbzlCGCkyyUj
2 decembrie 2016
SwealnFKKVRjbYAco

KhFlYt kxvmwnbdgouo, [url=http://uqhzvndbnodm.com/]uqhzvndbnodm[/url], [link=http://mnprdammulrr.com/]mnprdammulrr[/link], http://hsbuhehchzbt.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Sport : All Star Game a ajuns la ediția a doua
Pagina a fost generata in 0.5781 secunde