Stirile zilei de Luni, 16 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


X

Performanțe excelente ale gimnaștilor de la FEFS, în anul 2014

Ştire online publicată Miercuri, 19 Noiembrie 2014. Autor: Sandra MIHĂILĂ
În acest an, studenții de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța au înregistrat performanțe remarcabile.

„Sunt studenți care au adus rezultate deosebite pentru orașul nostru și pentru Universitatea «Ovidius» din competițiile naționale și internaționale la care au participat cu succes, studenți care au muncit din greu și care s-au dăruit pentru a fi cei mai buni, care au arătat lumii întregi unde este poziționată România și care au împletit cu succes cursurile teoretice de la Facultatea de Educație Fizică și Sport cu practica de specialitate”, se arată într-un comunicat de presă emis de conducerea FEFS.

Dintre sportivii care au avut rezultate deosebite, se numără Dacian Barna, la gimnastică aerobică. Alături de echipa națională, el a participat la Campionatele Mondiale, organizate la Cancun, în Mexic, unde a cucerit medalia de argint cu echipa (Oana Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogati, Maria Bianca Becze, Maria Bianca Gorgovan, Alina Radu, Marius Gavriloaie, Marius Petrușe, Mircea Zamfir, Dacian Barna). Constănțeanul s-a clasat pe locul IV la Aerobic Dance și pe locul VII la perechi. La Cam-pionatul Național, de la Constanța, a cucerit locul I și a devenit campion național al anului 2014.

Tot la gimnastică aerobică, anul acesta, performanțe deosebite a avut și Oana Corina Constantin, o altă studentă a FEFS, care a făcut parte alături de colegul său din lotul național de la Cancun. Pe lângă medalia de argint câștigată de echipă, Corina a cucerit aurul la trio, făcând echipă cu Anca Surdu și Andreea Bogati. Aur a câștigat și la grup feminin, iar la individual a primit argintul. Constănțeanca a mai participat în acest an cu rezultate meritorii la etapele de Cupă Mondială din Japonia, Bulgaria și Portugalia.

Conducerea instituției le dorește succes și în anul 2015. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6867 secunde