Performanță incredibilă pentru Liverpool: 18 victorii consecutive!

799
Performanță incredibilă pentru Liverpool: 18 victorii consecutive! - dddd-1582624667.jpg

Articole recomandate

Antrenorul Jurgen Klopp a salutat incredibila realizare a echipei sale FC Liverpool, care după succesul cu West Ham United de luni (3-2) a egalat recordul de victorii consecutive (18) reușit de Manchester City în 2017, relatează Agerpres.

Sadio Mane a marcat în minutul 81 golul victoriei ''cormoranilor'' care au revenit după ce au fost conduși cu 2-1 pe Anfield de ''Ciocănari''. Sâmbăta viitoare, Liverpool poate semna a 19-a victorie consecutivă, dacă învinge Watford.

''Am spus încă de la început că vrem să ne scriem propria istorie, să ne creăm propria istorie. Evinedt, băieții au luat în serios asta și totul este perfect, dar nu este prea important acum. Este ceva special. Cifrele sunt incredibile, atât de dificile. Suntem în situația în care vrem să ne recuperăm și să pregătim următorul meci. Următorul adversar este nerăbdător și vrea să lupte cu noi, tot stadionul lui Watford va fi plin pentru noi, așa e normal. Va fi o atmosferă specială și trebuie să fim 100% pregătiți'', a declarat Klopp.

Liverpool are acum 79 puncte, cu 22 mai multe decât campioana Man. City, și își va asigura primul titlu după 30 ani dacă va obține încă 12 puncte în ultimele 11 etape.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5188 secunde