"Perfecțiunea nu există!" Halep a dezvăluit secretul succesului de la Melbourne

223

Articole recomandate

Jucătoarea română Simona Halep a apreciat că ''perfecțiunea nu există'' în tenis, dar s-a arătat foarte mulțumită de felul în care a jucat în sfertul de finală cu estoniana Anett Kontaveit, care i-a adus calificarea în semifinalele turneului Australian Open, potrivit Agerpres. ''Perfecțiunea nu există, dar sunt foarte fericită pentru felul în care am jucat. M-am simțit foarte bine pe teren, m-am mișcat bine. Am simțit mingea foarte, foarte bine. A fost un meci mare'', a spus Halep după partida de miercuri, de la Melbourne, potrivit site-ului WTA.

De altfel, organizatorii primului turneu de Mare Șlem al anului au scris pe contul de Twitter al competiției după victoria Simonei: ''Aproape perfect. @Simona_Halep rămâne neînvinsă de Kontaveit pe care a dominat-o cu 6-1, 6-1 în doar 53 de minute, pentru a atinge pentru a doua oară ultimele patru în Melbourne''.

Constănțeanca a mărturisit că a făcut o pregătire mai lungă înaintea noului sezon, petrecând mai multe săptămâni la Dubai, alături de australianul Darren Cahill și de românul Artemon Apostu-Efremov, o noutate în echipa sa. ''Am muncit un pic mai mult în 'off-season', pentru prima oară în viața mea am făcut pre-sezonul departe de casă și am putut să mă concentrez pe ce am de făcut, fără zile de pauză. Anul acesta am început foarte bine și mă simt mult mai puternică decât înainte'', a precizat fostul lider mondial.

Halep a comentat și relația sa cu antrenorul australian Darren Cahill: ''Darren a fost foarte important pentru mine de când l-am întâlnit acum cinci ani, am muncit foarte mult la atitudinea mea în joc, iar azi sunt o persoană mai bună și o jucătoare mai bună, așa că îi mulțumesc pentru ajutor. Pot spune că Australia este a doua mea casă, mă simt parte a acestei comunități deoarece am un antrenor din Australia''.

Halep va juca în penultimul act contra spaniolei Garbine Muguruza, care a trecut de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 30, cu 7-5, 6-3. ''Mâine va fi un meci greu, știu asta. Mă aștept la un meci dificil, dar sunt semifinale și e normal să fie așa. Sunt pregătită, am încredere'', a afirmat Halep, finalistă la Melbourne în 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1277 secunde