Perechea Begu-Niculescu s-a calificat în sferturi la Australian Open

Duminică, 21 Ianuarie 2018
78
Irina Begu și Monica Niculescu s-au calificat duminică în sferturile probei de dublu de la Australian Open, după ce una dintre adversarele lor a fost nevoită să se retragă după numai aproximativ jumătate de oră de joc, din cauza unei accidentări.

Irina Begu și Monica Niculescu au întâlnit perechea Nadia Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia), însă reprezentanta gazdelor, Rodionova nu a mai putut continua după 38 de minute de joc din cauza unei accidentări la gambă. Sportiva a părăsit terenul în lacrimi, sprijinindu-se de colega ei:


Rodionova s-a retras când scorul era 4-1 în primul set pentru perechea Irina Begu-Monica Niculescu, favoritele cu nr.10 în turneul din Australia. Sportiva a acuzat dureri, a fost chemat medicul, a revenit pe teren, dar nu a putut continua decât preț de două puncte.


În celălalt meci de la Australian Open în care evoluează o româncă, Sorana Cîrstea și brazilianca Beatriz Haddad Maia întâlnesc echipa cehă Lucie Safarova/Barbora Strycova, cap de serie numărul 4.


Pagina a fost generata in 1.257 secunde