Campionatele Naționale de tenis de masă

Pe urmele Elizei Samara! Sportivii de la CS Farul, din nou pe podium

234
Pe urmele Elizei Samara! Sportivii de la CS Farul, din nou pe podium - peurmele1460395399-1460408250.jpg

Articole de la același autor

În perioada 8-10 aprilie, la Câmpulung, au avut loc Campionatele Naționale individuale de tenis de masă pentru juniori lll (mini-cadeți).


Sportivii de la CS Farul Constanța au reușit să se facă remarcați prin evoluții foarte bune, în primul rând datorită Elenei Zaharia. Jucătoarea pregătită de antrenorii Elena Sebe și Viorel Filimon a cucerit titlul de campioană națională în proba de simplu individual, la capătul unui turneu perfect, în care a cedat un singur set. Pe podium a urcat și colega acesteia, Andreea Grigore, răsplătită cu medalia de bronz. 


Nu a fost însă singura prezență pe podium a Elenei Zaharia în acest concurs. La dublu mixt, constăn-țeanca a făcut pereche cu Eduard Ionescu, legitimat la CSM Buzău, alături de care a obținut medalia de argint, pierzând finala în fața cuplului Andrei Tomică/Ioana Sîngiorzan (CS Pristavu Câmpulung/CSM Bistrița). Andrei Tomică a câștigat proba de simplu masculin, iar Ioana Sîngiorzan a fost încununată vicecampioană în proba de simplu feminin. 


"Sunt mulțumită de rezultate, dar se putea și mai bine. Speram la încă vreo două medalii. Perechea Culpedin-Manu a pierdut inexplicabil, au avut meciul în mână, dar au pierdut șansa la medalii, iar la dublu feminin la fel, nu pot să îmi dau seama, colega Elenei Zaharia nu a reușit să pună mingea pe masă, Elena s-a grăbit să finalizeze singură fazele și așa s-a creat un lanț de greșeli, culminat cu înfrângerea", a decla-rat, pentru "Cuget Liber", Elena Sebe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 0.4446 secunde