"Aleargă pentru sănătatea ta, aleargă pentru România!"

Pe locuri, fiți gata, start!

191
Pe locuri, fiți gata, start! - aa84ea5e0e351ede02db855af6d3d0e7-1353969631.jpg
Sâmbătă, la Constanța, se desfășoară cea de-a 13-a ediție a "Crosului 1 Decembrie", prilejuit de celebrarea Zilei Naționale.

Desfășurat sub sloganul "Aleargă pentru sănătatea ta, aleargă pentru România!", evenimentul sportiv ia startul la ora 10.00, în fața Statuii Victoriei din Parcul Prefecturii, concurenții de toate vârstele urmând să se întreacă pe traseul Statuia Victoriei (prelungirea Traian) - B-dul Tomis - B-dul Ferdinand - Str. Mircea cel Bătrân - B-dul Mamaia - B-dul Tomis - Liceul Internațional de Informatică.

Ocupanții primelor trei locuri, fete și băieți, vor fi recompensați cu diplome, cupe și premii în bani, în valoare de 150, 100, respectiv 75 de lei, iar alergătorii clasați pe locurile 4-6 vor primi diplome și câte 50 de lei. 

Vor fi acordate premii și diplome pentru persoanele cu dizabilități participante la competiție, iar primii 250 de participanți vor primi tricouri.

"Crosul 1 Decembrie" este orga-nizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Liceul Interna-țional de Informatică, Școala Gimnazială Spectrum și Inspec-toratul Școlar Județean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4189 secunde