Sâmbătă, la Sala Sporturilor, Festivalul Dansul Valurilor, ediția a cincea

Pe aripile dansului

530
Pe aripile dansului - b59362a85e1078197f5b82c0e96de5d8.jpg
Expresie a perfecțiunii, ritmului și eleganței, îmbinare a mai multor arte, pledoarie pentru excelență și grație, dansul sportiv este disciplina cu cea mai rapidă dezvoltare din România. Pentru week-end, constănțenii au o invitație de nerefuzat,
la Festivalul Dansul Valurilor.

Când întocmiți programul de final de săptămână, luați în considerare propunerea Clubului Sportiv Miraj, care, în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv, DSJ și administrația locală, organizează cea de-a cincea ediție a Festivalului Dansul Valurilor.
Structurat pe patru secțiuni, regalul va avea loc la Sala Sporturilor, sâmbătă, 30 mai, între orele 9 și 22.
"Am inițiat acest festival acum cinci ani, nici nu am simțit cum a trecut timpul. Nu a fost ușor, dar, cu sprijinul DSJ, am depășit toate obstacolele. Ceea ce ne-a dat forța de a merge mai departe a fost faptul că, în ultimii ani, rata de înscriere a copiilor, în special a băieților, la dans sportiv a crescut cu 20 de procente. Se pare că părinții au conștientizat rolul activității sportive în educația copiilor", a declarat, în cadrul conferinței de presă organizate, ieri, la Hotelul Sport, Elena Ivănescu, președintele CS Miraj.
La concurs, se înscriseseră, până ieri, 50 de perechi din Constanța și peste 200 de perechi de la cluburi din țară.
"Cu siguranță, până la ora de start a festivalului, numărul perechilor va depăși borna 300. Să ai 600 de copii în turneu e mare lucru. Se vor alcătui cinci grupe de vârstă și se va concura pe diferite nivele de performanță. Va fi o frumoasă experiență de grație și performanță sportivă. Sperăm ca tribunele Sălii Sporturilor să fie pline, îi așteptăm pe spectatori în număr mare, le oferim postere și caiete program. Constanța este un oraș important pe harta dansului național și european, iar acest statut, dobândit cu multă muncă, trebuie păstrat", a mai spus Elena Ivănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Mai 2009
Stire din Sport : Meci crucial pentru "marinari"
Pagina a fost generata in 2.221 secunde