Pavel și Tecău, în semifinalele turneului de la Kitzbuhel

8627
Perechea Andrei Pavel / Horia Tecău (România) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Kitzbuhel (Austria), competiție inclusă în circuitul ATP World Tour, dotată cu premii în valoare totală de 450.000 de euro.
Cei doi jucători constănțeni sunt performerii sferturilor de finală, fază în care i-au eliminat, scor 4-6, 7-5, 10-7, chiar pe marii favoriți la trofeu, polonezii Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski. Pentru accesul în penultimul act, Pavel și Tecău și-au asigurat 6.200 de euro și 90 de puncte ATP.
Următorii adversari ai românilor sunt Julian Knowle și Jurgen Melzer, reprezentanți ai țării gazdă. Finala se va juca sâmbătă, 23 mai, pe zgură.
***
Iată și două rezultate înregistrate, ieri, în runda secundă a sesiunii de calificări de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului: Simona Halep (CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS) - Vitalia Diatcenko (Rusia) 6-2, 1-6, 3-6 și Irina Begu (România) - Masa Zec Peskiric (Slovenia, nr. 6) 3-6, 6-1, 9-7. Învingătoarele au acces în ultimul tur al calificărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9379 secunde