Pavel Peniu a fost prezent la ediția a V-a a "Cupei Hagi"

140
Pavel Peniu a fost prezent la ediția a V-a a

Articole de la același autor

Președintele Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", Pavel Peniu, a fost prezent, ieri, la cea de-a V-a ediție a Cupei Hagi, desfășurată în Sala Polivalentă din Tulcea.

Competiția a fost adresată copiilor născuți în anul 2004, dar și mai mici, la start aflându-se nu mai puțin de zece formații: AS Dunărea Triumf Cerna, Progresul Isaccea, Granitul Babadag, Delta Dobrogea, Școala Generală Casimcea, Partizanul Luncavița, Voința Beștepe, Noua Generație Măcin și C.S.S. Tulcea. La finalul competiției, toate echipele au fost premiate cu diplome, cupe și dulciuri.


"Din câte știu eu, sunt singurii care organizează această cupă pentru a-l omagia pe Gheorghe Hagi, în fiecare zi de 5 ianuarie. Este pentru prima oară când reprezint Academia Hagi la această sărbătoare și promit că, anul viitor, dacă ne invitați, voi veni și cu grupe de copii de la Academie pentru o confruntare sportivă a copiilor, de ziua aceasta specială a fondatorului Academiei Hagi și al Viitorului Constanța. Vreau să precizez că o colaborare între Tulcea și Constanța, reprezentată de Viitorul și Academia Hagi, este deja realizată: avem un copil care, zilele următoare, va veni de la una dintre echipele tulcene la noi, la Academie, pentru a-și clădi un viitor fotbalistic, de care să fim mândri și noi, și dumneavoastră", a declarat Pavel Peniu, cel care a oferit tuturor echipelor câte o minge de fotbal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3733 secunde