Divizia A la handbal feminin

Pauza s-a terminat! Pentru CSU Neptun, urmează meciul cu Danubius Călărași

206
Pauza s-a terminat! Pentru CSU Neptun, urmează meciul cu Danubius Călărași - pauza-1573765529.jpg

Articole de la același autor

După o etapă în care nu a jucat, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța va avea parte de un nou meci important în Seria B a Diviziei A. Fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie vor juca, sâmbătă, de la ora 13.00, în deplasare, cu CS Danubius Călărași. 


CSU Neptun este lider în clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu CSU Știința București, însă cu un golaveraj superior. 
Constănțencele vin după o rundă fericită, în care au făcut un meci mare la Sala Sporturilor, împotriva celor de la Dinamo București, echipă pe care au învins-o fără drept de apel, scor 30-22, iar acum au un moral foarte bun înaintea meciului de la Călărași. 


După 11 etape disputate, CSU Neptun se află pe un loc pe care, la începutul sezonului, nu se aștepta să îl ocupe, însă, odată cu instalarea antrenorului Ion Ivan, echipa a jucat din ce în ce mai bine. Tehnicianul a declarat în mai multe rânduri că poate face treabă la Constanța dacă are susținere din partea tuturor. Până în prezent, la meciurile echipei de pe teren propriu, tribunele Sălii Sporturilor sunt destul de populate, astfel că handbalistele constănțene sunt purtate spre victorie de public.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.157 secunde