Pauză în baschetul constănțean. BC Athletic și CS Phoenix-Știința și-au întrerupt activitatea

177
Pauză în baschetul constănțean. BC Athletic și CS Phoenix-Știința și-au întrerupt activitatea - baschetul-1584291388.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, în care sportul constănțean a intrat în pauză totală, din cauza răspândirii virusului Covid-19, echipele constănțene de baschet și-au stabilit și ele programul pe care îl vor avea cel puțin până la data de 31 martie.

Baschet Club Athletic Constanța și-a întrerupt activitatea, jucătorii fiind lăsați să plece acasă și să se pregătească individual până ce va trece perioada de criză.

Ultimul meci pe care BC Athletic ar fi trebuit să îl dispute este cel cu CSM Sighetu Marmației, care nu a mai avut loc. Partida va fi cel mai probabil reprogramată pentru o dată ulterioară, iar Liga Națională se va relua și ea atunci când va decide Federația Română de Baschet.

În clasamentul Grupei Albastre, BC Athletic se află pe primul loc, cu 25 de puncte, având 8 victorii și 9 înfrângeri. Constănțenii sunt la două puncte distanță de ocupanta locului al doilea, CS Municipal Târgu Jiu.

XXX

Și echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința se află în pauză competițională. Fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă au primit liber din partea oficialilor echipei și așteaptă să se dea undă verde pentru reluarea campionatului.

Formația de pe litoral se află într-o formă foarte bună, fiind pe locul al doilea în Grupa B a Ligii Naționale, cu 27 de puncte, aflându-se la două "lungimi" în spatele primei clasate, ACS KSE Târgu Secuiesc.

Președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu, este de părere că decizia Federației Române de Baschet de a întrerupe campionatul este una foarte bună, mai ales că este în joc viața sportivelor și a celorlalți oameni angrenați în competiție.

"Ne supunem acestor reguli. Nu ne jucăm cu focul. Este o situație foarte periculoasă și trebuie să fim foarte atenți. Este pandemie. Nu facem niciun fel de antrenament, stăm și așteptăm. Ni s-a comunicat că această situație va dura până la sfârșitul lunii, iar apoi este posibil să se prelungească. S-ar putea ca sezonul să nu se mai reia. Am avut mai multe ședințe cu cei de la primărie, de la jandarmerie, de la poliție și am constatat că nu este de glumă cu așa ceva", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Mănăstireanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4479 secunde