Pătulea părăsește "corabia" FC Farul

1804
7
Pătulea părăsește

Este trist, dar adevărat. Cel mai bun jucător din lotul FC Farul și-a luat zborul, zilele trecute, cel mai probabil, către CSMS Iași, acolo unde moldovenii îi vor oferi acestuia un salariu pe măsura sa.

Problemele financiare încă se resimt la formația fanion a Dobrogei, dovadă anunțul șoc făcut de tehnicianul "marinarilor".
Chiar și după acordul făcut cu Gică Hagi, pentru disputarea meciurilor din Liga I de către FC Viitorul pe stadionul "Farul", conducerea alb-albaștrilor nu a reușit să acumuleze banii necesari pentru a-l ține alături de echipă pe cel mai valoros atacant al său.
Adrian Pătulea (28 ani) și-a finalizat contractul cu formația de pe litoral, zilele trecute, și se speculează că acesta ar fi plecat la CSM Iași, din spusele antre-norului Ion Barbu.
"Pătulea și-a terminat contractul cu FC Farul, și a plecat la Iași, din ce am înțeles. Este o pierdere pentru echipă, însă, au mai fost cazuri de genul. Uitați-vă ce s-a întâmplat la Vaslui, care l-a pierdut pe Wesley, cel mai bun marcator din Liga I, și totuși se descurcă destul de bine fără el", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Ion Barbu.

Un nou amical și un nou jucător
Fără sau cu Pătulea, FC Farul va disputa, sâmbătă, în deplasare de la ora 11.00, un nou amical, cu nou promovata în Liga a II-a, Unirea Slobozia. În plus, a fost adus și un nou jucător: Olivian Surugiu (Petrolul Ploiești), care, vineri, a efectuat primul antrenament cu noii săi colegi.
Ion Barbu este optimist, chiar dacă plecarea lui Pătulea este o veste tristă, victoriile se țin în lanț pentru echipa sa, iar acesta vrea să-și păstreze ritmul pe care l-a creat.
"Orice victorie aduce un plus de motivație echipei. Însă, ceea ce este important, este ca în aceste partide de pregătire să punem la punct problemele pe care le avem. Mai este timp până la începerea campionatului, și, cred că, ușor, ușor, le vom rezolva pe toate, și ne vom îmbunătății relațiile de joc", ne-a mai spus Barbu.

Jucători accidentați
Pentru meciul de la Slobozia, "Barbone" nu se va putea baza pe Sorin Chițu în totalitate, care încă își revine după accidentarea suferită la gleznă. De asemenea, frații Andrei și Robert Neagoe întâmpină probleme de sănătate, și nu vor juca, iar Țabără este accidentat la genunchi.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

tavy
4 august 2012
naspa

Nu o sa mai avem om de gol!

suporter FC Farul
4 august 2012
Rusine conducerii FC Farul si fostilor finantatori !!!

Dupa Dani Chigou (atacant FK Dukla Prague Liga 1 Cehia) si Tibor Moldovan (atacant Gloria Bistrita, probabil liber de contract), a urmat un alt atacant valoros Adrian Patulea sa paraseasca echipa FC Farul !!! Cine urmeaza pe lista plecatilor ? Petre Ivanovici ? Nu avem buget de promovare, intelegem, dar sa pierdem marcatori de gol, asta inseamna retrogradare sigura in Liga 3, Rusine, multumim Gheorghe Bosanceanu si Giani Nedelcu, cearta voastra distruge FC Farul !!!! Va rog sa intelegeti ca ultima afirmatie legata de cei doi finantatori este data, fiindca situatia echipei noastre este critica, iar nimeni nu face nimi, asa ca va rog sa nu stergeti acest mesaj !!! Va multumesc pentru atentie, rusine conducerii farului si celor vinovati !!!

g
4 august 2012
patulea

nu sunt foarte sigur ca patulea mai vroia sa ramana pe aici. indiferent daca iasiul se intoarce in liga 2 la anul, patulea prinde cateva meciuri in liga 1 unde se poate remarca :). nu cred ca trebuie judecat prea aspru. pur si simplu isi urmareste interesul. a ajutat farul cat a putut de mult dar de unul singur nu putea sa promoveze echipa...

sharky
4 august 2012
MULTUMIM ADI PATULEA

Ai demonstrat ca esti un om de onoare si ti-ai respectat contractul, se vede ca esti un jucator profesionist, din punctul meu de vedere cred ca a gresit conducerea pt. ca nu ti-a facut prima oferta, oricum nu aveau ce sa-ti ofere.. sper ca ti-a placut la noi si poate o sa mai revii, nu se stie niciodata. CU FARUL IN SUFLET.

dorin
4 august 2012
tot binele,patulea

multumim pentru ce ai facut aici. rusine conducerii farului... rusine pentru amatorismul,prostia si zgarcenia de care au dat dovada.

Tavi
4 august 2012
Adi Patulea!

Adi, vei ramane mereu in inimile faristilor. Poate va rasari in curand soarele si pe strada noastra si vei reveni la Farul. Multumim pentru tot ce-ai facut pentru Farul.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2619 secunde