JCI Summer Play

Patru zile de sport, jocuri și distracție, în Parcul Tăbăcăriei și pe plaja Coconut Beach

240
Patru zile de sport, jocuri  și distracție, în Parcul Tăbăcăriei și pe plaja Coconut Beach - jcisummercups-1407416554.jpg

Articole de la același autor

Adesea uităm să ne rezervăm timp pentru puțină mișcare fizică, câteva exerciții care să ne mențină sănătoși și fericiți și ne preocupăm mai mult de muncă și de activitățile de zi cu zi, atât sedentare, cât și stresante.

Sportul în aer liber este benefic pentru tonusul muscular, pentru sănătatea noastră și pentru starea de bine. În perioada 22 - 25 august, iubitorii sportului de orice fel sunt așteptați în Parcul Tăbăcăriei și pe plaja Coconut Beach pentru a participa la tot felul de jocuri, ori exerciții. Evenimentul JCI Summer Play cuprinde multe categorii de activități sportive și distractive, unde se pot lega multe prietenii și colaborări de durată. Aici munca se împletește cu sportul și înseamnă oportunități de networking, bună-dispoziție, distracție, concursuri și premii surpriză. Proiectul este adresat tinerilor activi, antreprenorilor și profesioniștilor și tuturor celor care iubesc să facă mișcare. Concurenții vor fi atât din țară, cât și din străinătate, astfel interacționarea va fi și mai interesantă.

Participanții se vor putea înscrie la probe individual, cât și de echipă: semi-maraton, cross 10,5 km, alergare, ștafetă 4x5 km, înot, volei pe plajă, fotbal pe plajă, caiac, sporturi de aventură și alte con-cursuri cu premii surpriză. Toate activitățile se vor desfășura la umbra copacilor pe iarba verde din Parcul Tăbăcăriei, ori pe nisipul fierbinte de pe plaja Coconut Beach (zona plaja Năvodari). Evenimentul se va deschide cu un cocktail party, în cadrul căruia participanții se vor cunoaște și vor interacționa. Ca miș-carea și distracția să fie neîntreruptă și nimeni să nu facă febră musculară, în fiecare seară va avea loc un after-party, unde atmosfera se promite a fi incendiară. Pentru că muzica în sport este ca și sarea în bucate, din cadrul evenimentului nu vor lipsi nici concertele și dansul.

Evenimentul are ca și scop promovarea sportului drept cheie pentru un stil de viață sănătos și înlăturarea sedentarismului și stării de rutină.

Proiectul este organizat de JCI Constanța, în colaborare cu Sana Sport, Atena Club Sport, Active Trening și ProDance, cu sprijinul DJST Constanța.

Intrarea la concerte și petreceri este gratuită, în timp ce tarifele variază între 20 de lei, pentru o singură probă sau 120 de lei pentru probele de pe plajă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3487 secunde