Patru medalii pentru luptele constănțene, la Turneul Internațional de la București

177
Patru medalii pentru luptele constănțene, la Turneul Internațional de la București - lupte-1495037193.jpg

Articole de la același autor

Sala Polivalentă din București a găzduit, timp de trei zile, Turneul Internațional "Ștefan Rusu - Ioan Popovici&Gheorghe Berceanu - Vasile Iorga" la lupte greco-romane și libere, destinate cadeților și juniorilor.

Concurența a fost aprigă, peste 900 de sportivi din 25 de țări luptând pentru a pune mâna pe medalii. Nu se putea ca sportivii antrenați în județul Constanța să nu se afle printre remarcații turneului.

Florin Tița (50 kg) și Răzvan Arnăut (55 kg), luptători pregătiți de Grigore Gheorghe la CS Farul, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și vor reprezenta România la Campionatul European de juniori, ce va avea loc, în perioada 27 iunie - 2 iulie, la Dortmund (Germania).

Într-o formă excelentă se află și Andreea Ana (CS Mangalia, antrenor Marian Oancea), vicecampioana mondială confirmându-și superioritatea la categoria 52 de kg.

O medalia a ajuns și la LPS "Nicolae Rotaru" (antrenor Ioan Giuglea), grație lui Andrei Savu, la 54 kg.

v v v

În aceste zile, antrenorul Marian Oancea se află la Belgrad (Serbia), alături de sportivii Daniel Sandu (35 kg) și Ana Maria Pîrvu (44 kg), în tentativa de a cuceri o medalie la Campionatul European pentru școlari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4211 secunde