Patru grupe ale Academiei Hagi, la "Dolphin Cup"

197
Patru grupe ale Academiei Hagi, la

Articole recomandate

În perioada 17-19 iunie, pe terenurile Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", va avea loc a Vl-a ediție a turneului "Dolphin Cup" la fotbal.


Competiția se va desfășura pe patru categorii de vârstă (2005, 2006, 2007, 2008) și reunește la start câte opt echipe pe fiecare categorie în parte.


La categoria 2005, Academia Hagi (antrenor Florin Burcea), va fi în grupa A, alături Kids Severin, LPS Mircea Eliade și Zimbru Chișinău. La categoria 2006, constănțenii (antrenor Mihai Stere) se vor confrunta cu Zimbru Chișinău, Viitorul Bacău și Colțea Brașov. La generația 2007, Academia Hagi (antrenor Ciprian Micu) vor face parte din aceeași serie cu Școala de fotbal Dani Coman, Kinder Târgoviște și Kinder Brăila, iar la 2008 (antrenor Ștefan Sandu), îi vor avea adversari pe Champions București, Colțea Brașov și Isport Vâlcea.


Echipa de seniori a Viitorului Constanța l-a transferat pe mijlocașul spaniol Dani Lopez, în vârstă de 24 de ani, care a activat ultima oară la formația cipriotă Doxa. Dani Lopez a semnat un contract pe doi ani cu constănțenii și se află deja în cantonamentul de la Brașov, acolo unde au mai plecat și Gabriel Iancu (ex-Steaua) și fundașul dreapta Andrei Peteleu (ex-Petrolul), urmând ca în zilele următoare să se decidă dacă vor să rămână alături de trupa lui Gheoghe Hagi și pentru sezonul viitor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5571 secunde