€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Patru constănțeni vor lupta la Mondialele U23 de la București

Ştire online publicată Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
România va participa cu 30 de sportivi - câte 10 la fiecare stil, la Campionatele Mondiale de lupte rezervate sportivilor sub 23 de ani, găzduite de Sala Polivalentă din București, în perioada 12-18 noiembrie.

Printre aceștia, se regăsesc și sportivi legitimați la cluburile constănțene sau care au deprins tainele acestui sport pe litoral. La greco-romane, vor lupta Florin Tița (55 kg) și Răzvan Arnăut (60 kg), antrenați la CS Farul de Grigore Gheorghe, dar și constănțeanul Ionuț Caraș (87 kg), legitimat la CS Rapid, dar pregătit în trecut de antrenorul Ioan Giuglea, la LPS „Nicolae Rotaru”.

De asemenea, nu va lipsi nici Andreea Ana (53 kg), sportivă care până nu demult a reprezentat CS Mangalia. Dublă vicecampioană mondială de cadeți, Andreea Ana este legitimată acum la Steaua București.

La Campionatele Mondiale U23, care au loc în premieră în țara noastră, se așteaptă o prezență numeroasă, de peste 800 de sportivi din aproximativ 70 de țări. Televiziunea Română va transmite în direct semifinalele și finalele, începând de marți până duminică, inclusiv festivitatea de deschidere. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6846 secunde