Patru constănțeni, nominalizați în ancheta "Cei mai buni 10 sportivi din Balcani"

523
2
Patru constănțeni, nominalizați în ancheta

Articole de la același autor

Constănțenii Simona Halep, Horia Tecău, Cătălina Ponor și Elizabeta Samara se numără printre nominalizații celei de-a 45-a ediție a anchetei "Cei mai buni 10 sportivi din Balcani", organizată de agenția bulgară BTA. 


La anchetă, sunt luați în considerare cei mai buni sportivi din Albania, Bosnia, Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia și Turcia. Dintre sportivii români cu performanțe deosebite în acest an, au mai fost menționați gimnastul Marian Drăgulescu, alături de canotoarele Ionela Livia Lehaci, Gianina Beleagă (campioane mondiale la dublu vâsle, categorie ușoară), Mădălina Bereș și Laura Oprea (campioane europene la dublu rame), canoiștii Victor Mihalachi și Leonid Carp, vicecampioni mondiali și europeni la C2X500 m, halterofilii Dumitru Captari (77 kg), Loredana Toma (63 kg), ambii campioni europeni, sabrera Bianca Pascu, medaliată cu bronz la Europene, handbalista Cristina Neagu, inclusă în echipa ideală a sezonului trecut în Liga Campionilor, și judoka Monica Ungureanu, medaliată cu bronz la Europene. 


Comentează știrea

FELICIA MANDREA,Harvard Univ.
30 noiembrie 2017
SUNT SPORTIVI ROMANI MULT MAI MERITUOSI DECAT HALEP

Halepoasa asta care nu a castigat nimic (in afara de turneul de la Madrid pe care Tiriac a aranjat sa-l castige ea) este nominalizata printre adevarati campioni CARE TOTUSI AU CASTIGAT COMPETITII PRESTIGIOASE??!! Bineinteles ca nu are sa castige acest premiu, ca doar vor mai fi niste minti lucide printre votanti care sa disemineze pe deoparte intre valoare, si pe de cealalta parte non-valoarea Halepoasei.

FELICIA MANDREA,Harvard Univ.
30 noiembrie 2017
HORIA TECAU AR MERITA PREMIUL DE CEL MAI BUN SPORTIV ROMAN AL ANULUI

Horiaa Tecau merita sa castige titlul de "Cel Mai Bun Sportiv Roman al Anului" 2017 DEOARECE EL, IMPREUNA CU JULS ROJER, AU CASTIGAT 4 TURNEE DE TENIS LA DUBLU, PRINTRE CARE SI CEL MAI PRESTIGIOS, THE 2017 U.S. OPEN TENNIS CHAMPIONSHIPS!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde