„Paşaport pentru sport”, de la Nadia Comăneci

198
„Paşaport pentru sport”, de la Nadia Comăneci - pasaport2-1626628590.jpg

Articole de la același autor

18 iulie este ziua în care, la Jocurile Olimpice din 1976, de la Montreal, Nadia Comăneci schimba istoria gimnasticii, primind nota 1:00. Era, de fapt, 10 și reprezenta perfecţiunea fetiţei de 14 ani şi jumătate din Oneşti.

În 2018 şi în 2019, la Bucureşti, Fundaţia „Nadia Comăneci” a marcat momentul prin organizarea la Bucureşti a evenimentului „Nadia Sports Experience - Paşaport pentru sport”, iar anul acesta, proiectul s-a derulat în Parcul Central din Oneşti, informează Federaţia Română de Gimnastică.

„«Nadia Sports Experience» este un festival dedicat în special copiilor, dar şi părinţilor şi bunicilor, iubitori de sport şi mişcare în aer liber. Mă bucur că anul acesta am reuşit să organizăm evenimentul «Paşaport pentru Sport» în Oneşti, chiar când se împlinesc 45 de ani de la JO de la Montreal. O experienţă unică, şansa de a testa nu doar un sport, ci chiar 12 discipline sportive”, a transmis Nadia Comăneci.

Evenimentul s-a adresat copiilor de 7-11 ani, care au putut să aleagă între 12 discipline sportive - gimnastică artistică, gimnastică aerobică, atletism, handbal, volei, baschet, judo, tenis de masă etc.

Copiii participanţi au primit un „Paşaport pentru sport”, iar testarea unei discipline sportive s-a finalizat cu câte o ştampilă în acest paşaport. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1075 secunde