Partidă suspendată definitiv. FC Viitorul - Poli Iaşi se va rejuca din primul minut

307
Partidă suspendată definitiv. FC Viitorul - Poli Iaşi se va rejuca din primul minut - partida-1614184765.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre echipele FC Viitorul şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a 24-a a Ligii I la fotbal, începută luni, 22 februarie, nu s-a putut disputa nici marţi, 23 februarie, tot din cauza ceţii, aşa că va fi reprogramată.

Conform programării oficiale, meciul a început luni seară, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, dar, din pricina condiţiilor meteo, a fost întrerupt, în min. 67, la scorul de 0-0. Arbitrul Andrei Florin Chivulete a considerat că jocul nu se mai poate desfăşura în condiţiile existente şi a decis întreruperea jocului, trimiţând jucătorii la cabine.

Conform regulamentului, cele două echipe au aşteptat o oră în speranţa că ceaţa se va risipi. Fotbaliştii au ieşit apoi pe teren, însă centralul a concluzionat că jocul nu se poate desfăşura şi s-a decis ca meciul să se reia a doua zi, din momentul întreruperii (min. 67), de la ora 16.00.

Marţi, jocul nu s-a putut relua la ora stabilită, tot din cauza ceţii, fiind amânat o oră. Cum nici după o oră de aşteptare condiţiile atmosferice nu au permis reluarea jocului, acesta a fost suspendat definitiv, urmând ca meciul să fie reprogramat pentru o dată ulterioară, când se va disputa din primul minut.

XXX

În urma reprogramării, gruparea constănţeană a emis un comunicat de presă, în care precizează că a propus oficialilor ieşeni o altă oră de disputare a „prelungirilor” de marţi, însă aceştia nu au fost de acord, astfel încât s-a mers pe ora 16.00.

„După decizia arbitrului ca meciul cu Politehnica Iași să fie reluat marți, 23 februarie, FC Viitorul a propus, după consultarea buletinului meteo, continuarea jocului a doua zi, la orele 13 sau 14, pentru a evita ca ceața să împiedice continuarea partidei. Această propunere a clubului nostru nu a fost acceptată de Politehnica Iași, care a dorit reluarea meciului la o oră mult mai târzie.

În aceste condiții, de comun acord cu producătorul partidei, s-a decis ca partida să se reia marți, 23 februarie, de la ora 16.00, când, din păcate, starea vremii nu a permis nici de această dată disputarea acesteia.

La FC Viitorul, instalația de nocturnă funcționează și a funcționat mereu în parametrii normali, dar numai arbitrul și producătorul meciului decid când și dacă este necesar ca aceasta să fie aprinsă, în niciun caz clubul oaspete”, a transmis conducerea clubului constănţean.

FC Viitorul are o situaţie delicată în clasament, ocupă locul 13, cu 25 de puncte, mai aproape de retrogradare decât de zona europeană, astfel încât are mare nevoie de cele trei puncte din meciul cu „lanterna” Poli Iaşi (locul 16, 16 p). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6552 secunde