Participare record la Aqua Challenge

330
Participare record la Aqua Challenge - aquachallengeinot-1344192840.jpg
Week-end-ul trecut, pe plaja din zona "Casino" Mamaia, s-a desfășurat a doua ediție a maratonului de înot în ape deschise, intitulat "Aqua Challenge".
Anul acesta, competiția a înregistrat un nou record, la startul întrecerii prezentându-se 200 de concurenți de toate vârstele.
Evenimentul sportiv a fost conceput de singurul medaliat olimpic din înotul masculin românesc, Răzvan Florea, care și-a unit forțele cu președintele ACS Smartatletic, fost campion național de triatlon și participant la mai multe concursuri ironmen, Vlad Stoica.
De specificat că, anul acesta, concursul a fost suplimentat cu o nouă probă scurtă, adresată înotătorilor amatori, cu limită de vârstă până în 18 ani.
Astfel, la proba de 500 m copii, primii sosiți la finish au fost Cristina Nedelea și Alexandru Stoica. La adulți, Teodor Aneste s-a impus la masculin, iar la feminin - Iulia Bălăceanu. În proba de 1.500 m, primii ajunși la sosire au fost Alexandru Sabău, Ionuț Radu și Ana Stoican, însă, printre participanții de la această probă s-a numărat și decanul de vârstă al maratonului, George Poroineanu, încă dedicat înotului la vârstă de 71 de ani.
Cea mai dificilă probă, de 5.000 m, la categoria Elite, a fost câștigată de una dintre marile speranțe ale înotului românesc, Bogdan Urichianu, în timp ce, la feminin, s-a impus Ionela Cozma.
De la acest mare eveniment, nu a lipsit nici fostul director la DJST Constanța, Elena Frîncu.
Prin intermediul acestui concurs, Răzvan Florea a ținut să-i încurajeze pe toți iubitorii de sport spre marea sa iubire: înotul.
Astfel, competiția s-a desfășurat în condiții excelente, iar întrecerea a creat o atmosferă plăcută între performerii înotători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 August 2012
Stire din Sport : Agenda Olimpică
Luni, 06 August 2012
Stire din Sport : Marcel Lică: "O mare tragedie!"
Pagina a fost generata in 1.5853 secunde