Parisul, orașul preferat al Simonei Halep. "Sper din tot sufletul să câștig trofeul!"

336
Parisul, orașul preferat al Simonei Halep.

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, marți, pe Aeroportul "Henri Coandă", înaintea plecării la Paris, că își dorește din tot sufletul să câștige pentru a doua oară consecutiv turneul de Grand Slam de la Roland Garros. 


"Îmi doresc din tot sufletul, dar e puțin mai dificil. Încerc să dau tot ce am mai bun, dacă va fi să câștig meciuri, atunci va fi și mai bine. Contează fiecare zi la Roland Garros. Până în a doua săptămână trebuie să câștigi câteva meciuri, meciuri grele", a declarat Simona Halep. 


Aflată pe locul 3 mondial, sportiva din Constanța spune că este foarte bucuroasă să joace din nou pe zgura pariziană. 
"Sunt foarte veselă să merg acolo, Parisul este orașul meu preferat și abia aștept să ajung. Mereu am în mintea și în sufletul meu momentele de anul trecut și de fiecare dată mă ajută. Sunt cele mai speciale momente și cu siguranță așa vor rămâne, pentru că a fost pentru prima dată și a fost și turneul meu preferat", a adăugat campioana, citată de Agerpres. 
Simona Halep este convinsă că suporterii români, ca de fiecare dată, îi vor fi alături la Paris. 
"Mă bucur că vor veni mulți suporteri români, asta îmi dă o energie pozitivă. Le mulțumesc pentru că mereu atunci când joc eu sunt prezenți", a explicat ea. 


Din postura de lider mondial, Simona Halep a câștigat, la 9 iunie 2018, primul său titlu de Grand Slam, după ce a învins-o, în finală, scor 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens. 


Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, se va desfășura în perioada 26 mai - 9 iunie, fiind dotat cu premii în valoare totală de 42.661.000 euro, cu 8% mai mult decât la ediția precedentă. Câștigătorii probelor de simplu la masculin și feminin vor încasa, anul acesta, câte 2,3 milioane de euro, iar finaliștii - 1,18 milioane. 


XXX 
Simona Halep este de părere că ar fi un lucru foarte bun dacă celebrul om de afaceri Ion Țiriac ar conduce tenisul românesc din funcția de președinte al federației. 
"Ar fi un lucru foarte bun dacă domnul Țiriac ar conduce tenisul românesc. Cred că, prin tot ce a făcut în viața asta, a arătat că este un om capabil de orice. Cred că tenisului românesc îi va fi bine dacă va fi condus de dumnealui", a precizat Simona Halep. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9868 secunde