"Ovidius", din nou campioană națională universitară la atletism

252

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" s-a clasat pe prima poziție în ierarhia pe medalii la Campionatele Naționale Universitare de atletism, ce s-au disputat, zilele trecute, la Bacău. Rezultatul nu este întâmplător, sportivii coordonați de prof. univ. dr. Alin Larion reușind aceeași performanță și anul trecut. 


De data aceasta, "ovidienii" au cucerit 11 medalii, dintre care patru de aur, una de argint și șase de bronz, devansând Universitatea din Craiova (patru de aur, una de argint și trei de bronz) și Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău (două de aur și opt de argint). Astfel, constănțenii au fost recompensați de către Federația Sportului Școlar și Universitar din cadrul Ministerului Educației Naționale cu câte un trofeu și o diplomă prin care să certifice poziția fruntașă.

Medaliile de aur au fost cucerite de Marina Baboi, la 60 metri - 7,39 secunde; Andreea Lefcenco, la triplusalt - 13,03 metri; Alexandru Vișan, triplusalt -15.84 metri și Adina Amzucu, înălțime - 1,75 metri. Argintul a revenit lui Radu Costache, la 60 metri garduri - 8,28 secunde, iar medaliile de bronz au fost aduse de Adrian Boldeanu, la triplusalt - 14,06 metri, Petre Gabriel, la prăjină - 2,00 metri, Bianca Șiangă, la triplusalt - 11,28 metri și la înălțime - 1,25 metri, David Năstase, 400 metri - 50.24 secunde și Andreea Lefcenco, lungime - 5,71 metri. 


De remarcat faptul că performanța înregistrată de Marina Baboi, la 60 metri - 7,39 secunde, reprezintă un nou record național universitar, ce-i asigură baremul necesar pentru participarea la Campionatele Europene de atletism din această iarnă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.53 secunde