Opt medalii pentru kaiaciștii de la LPS- CS Agigea la Naționalele de primăvară

829
Opt medalii pentru kaiaciștii de la LPS- CS Agigea la Naționalele de primăvară - optmedalii-1463680943.jpg

Articole de la același autor

Pe lacul Bascov, au avut loc Campionatele Naționale de primăvară în proba de kaiac-canoe pentru juniori 1, 2 și cadeți, ambarcațiuni mici și fond.

Colaborarea dintre Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța și Clubul Sportiv Agigea continuă să fie extrem de roditoare. Astfel, sportivii pregătiți de Ionel Rață și Cosmin Rață au obținut opt medalii: trei de aur, trei de argint și două de bronz, dar și alte clasări în vecinătatea podiumului.

La juniori l, Adrian Crăcană și Alexandru Ștefan au cucerit medaliile de aur în probele de kaiac 2 pe distanțele de 200 m și 4.000 m. La kaiac 1 pe 200 metri, Adrian Crăcană a ocupat locul secund, probă în care colegul acestuia, Alexandru Ștefan, a terminat pe IV.

La juniori ll și cadeți, perechea Raul Văcăreanu/Ștefan Comoli s-au impus la kaiac 2x2.000 m cadeți, Ștefan Comoli a câștigat medalia de argint la kaiac 1x200 m juniori ll, iar cuplul format din George Nicoară și Mejed Mahouk a reușit să urce de două ori pe podium, în probele de kaiac 2x200 m și kaiac 2x3.000 m, ocupând locurile 2, respectiv 3. Tot bronz a obținut și Eleanor Valahu la kaiac 1x500 metri cadete.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 0.5709 secunde