Opt fani steliști au aruncat cu pietre în suporterii dinamoviști. Vezi ce pedeapsă au primit!

156
Opt fani steliști au aruncat cu pietre în suporterii dinamoviști. Vezi ce pedeapsă au primit! - 505280steaua63812700-1352119261.jpg

Steaua a învins, duminică seară, cu scorul de 3-1, pe Dinamo, în derbiul etapei a 14-a a Ligii I, disputat pe Arena Națională, în care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Rusescu '63 din penalti, '83 și Szukala '87, în timp ce pentru oaspeți a înscris Alexe, în minutul 38.

Opt fani steliști au fost amendați cu câte 200 de lei și au primit interdicția de a intra pe stadioane timp de un an după ce au atacat cu pietre un grup de suporteri dinamoviști, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, citat de realitatea.net.

"Cei opt fani steliști care au atacat duminică seara cu pietre un grup de dinamoviști în perimetrul străzilor Maior Coravu și Vatra Luminoasă au fost amendați cu câte 200 de lei fiecare și au primit interdicția de a participa la manifestările sportive pe o perioadă de un an pentru provocare și participare la incidente.

De asemenea, s-au aplicat sancțiuni contravenționale pentru trei persoane care comercializau bilete de acces pe stadion. Aceștia au primit amenzi de câte 1000 de lei fiecare, și s-au confiscat 11 bilete pe care încercau să le vândă", a spus Georgian Enache.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3119 secunde