Turneul final al Campionatului Național de rugby juniori U16

Opt echipe în cursa pentru marele trofeu. "Vrem să ieșim campioni!"

2928
2
Opt echipe în cursa pentru marele  trofeu.

Articole de la același autor

Iubitorii sportului cu balonul oval ar trebui să nu își facă planuri de călătorie în acest început de sezon estival. Și asta pentru că o super-competiție, ce reunește la start cele mai bune echipe de juniori din România, se va desfășura, începând din week-end, la Constanța. 


În perioada 3-10 iunie, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", se vor disputa partidele turneului final al Campionatului Național de rugby juniori U16. 


După încheierea sezonului regulat, opt formații și-au câștigat dreptul de a evolua în turneul de la Constanța, unde se va decerna marele trofeu. Cele opt aspirante la cununa cu lauri sunt CS Cleopatra Mamaia, CS Metrorex București, CS Rugby Săcele, CT "Dinicu Golescu" București, CSM București, CSRTM Callatis Mangalia, CSS Bârlad și LPS Focșani. 


"Ca de fiecare dată, ne-am propus obiective îndrăznețe - cucerirea titlului național. Ne-am pregătit mult pentru acest turneu final și am mare încredere că jucătorii vor pune în practică sfaturile colectivului tehnic și vor reuși noi victorii. Îi invit, pe această cale, pe toți iubitorii rugby-ului, să vină la stadion, să fie martori la un spectacol sportiv de calitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, organizator al turneului. 


În lotul antrenat de Victor Bezușcu și Onal Agiacai nu sunt probleme deosebite, toți jucătorii fiind conectați la importanța evenimentului. Organizatorii competiției sunt Federația Română de Rugby și Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia, în parteneriat cu DJST Constanța, Primăria și Consiliul Județean Constanța. 


Director de competiție este Nicolae Sișiu, iar manager arbitri - Ionuț Bodea. 


v v v


După Naționalele juniorilor U16, tot la Constanța, pe aceeași arenă, vor avea loc întrecerile celei de-a doua ediții a Festivalului Național de mini-rugby. 


Așadar, între 23 și 25 iunie, câteva sute de mini jucători, de la categoriile U8, U10, U12 și U14, vor mânui balonul oval, într-un concurs organizat de CS Cleopatra și Federația Română de Rugby. 


Comentează știrea

Dobrogean
30 mai 2017
Rugby

Sa speram ca iubitorii balonului oval vor veni in numar cat mai mare la stadion iar jucatorii ecipei CS Cleopatra vor face jocuri frumoase si sa castige turneul....SUCCES.

Mihai
31 mai 2017
Spectatori

Dacă vor programa meciurile dimineață, se întâmplă ca mulți iubitori de rugby să aibă puțină treabă pe la serviciu și să nu poată veni! Așa că, dacă vor spectatori să joace după ora 17!!!

Pagina a fost generata in 0.9065 secunde