Opt cluburi de juniori reprezintă Constanța la Naționalele de baschet

391
Opt cluburi de juniori reprezintă Constanța la Naționalele de baschet - opt-1503594594.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Baschet a publicat componența Campionatelor Naționale de juniori pentru ediția 2017/2018. În plin proces de recăpătare a strălucirii de altă dată, baschetul constănțean va fi reprezentat la nivel juvenil de opt cluburi, ce au reușit să înscrie, în total, 14 grupe de sportivi (5 la feminin, 9 la masculin). 


Astfel, la feminin, se vor alinia două grupe ale ACS Ademar Costinești (U14 și U16), două de la CSS 1 Constanța (U16 și U18) și una de la ACS MC Ball Mangalia (U16). De asemenea, din acest sezon, Constanța va avea și o echipă de senioare înscrisă în Liga l: ACS Phoenix. 


La masculin, vor evolua tinerii baschetbaliști de la CSS 1 Constanța (U16 și U18), ACS Toyin Constanța (U14), ACS MC Ball Mangalia (U14 și U16), CSA Axiopolis Sport Cernavodă (U14), ABC Athletic Constanța (U13), CS Fly OC Constanța (U14) și CS Phoenix Constanța (U16). Ca și anul precedent, orașul de la malul mării va avea și o echipă în competiția seniorilor, în Liga l: BC Athletic Constanța. 


O surpriză o reprezintă dispariția echipei de juniori sub 18 ani BC Athletic, cea care reușise în ediția precedentă să se califice la turneul final. Cei mai valoroși jucători ai acestei generații vor promova la prima echipă, iar ceilalți vor evolua sub formă de împrumut la CSS 1. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3563 secunde