Opriţi de virusul Covid-19! "Stejarii" nu vor mai juca meciul cu Belgia

93
Opriţi de virusul Covid-19!

Articole de la același autor

Rugby Europe a anunțat oficial suspendarea tuturor meciurilor programate în luna noiembrie. Decizia a fost luată ținându-se cont de evoluția pandemiei Covid-19 și restricțiile impuse de guvernele țărilor implicate în competiții.

Astfel, „stejarii” nu vor mai disputa niciun meci în această toamnă, jucătorii reuniți la începutul săptămânii trecute la Snagov pentru a pregăti meciul cu Belgia, de pe 1 noiembrie, urmând a se întoarce la cluburile lor, informează frr.ro.

„Chiar dacă am elaborat un protocol de joc, cu reguli și măsuri stricte, trebuie să suspendăm competițiile pe care le organizăm, pentru că prioritară este sănătatea jucătorilor și a oficialilor de meci în condițiile în care majoritatea dintre aceștia au statut de amator. Nu putem să-i expunem la acest virus sau să îi ținem în carantină, pentru că asta ar fi o mare problemă pentru ei.

Trebuie să avem răbdare pentru a putea organiza meciurile în cele mai bune condiții”, a declarat președintele Rugby Europe, Octavian Morariu.

v v v

Meciurile care sunt suspendate:

- ultima etapă a Rugby Europe Championship: România - Belgia, Georgia - Rusia (1 noiembrie) și Spania - Portugalia (15 noiembrie);

- meciul de baraj dintre Olanda și echipa clasată pe ultimul loc din Rugby Europe Championship ediția 2020;

- meciurile din Women XV Senior Championship: Spania - Rusia (24 octombrie) și Spania - Olanda (31 octombrie);

- primele meciuri din Rugby Europe Trophy.

Rugby Europe va urmări situația sanitară la nivel european, urmând să ia o decizie, în viitor, pentru reprogramarea partidelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4906 secunde