Openul Japoniei a fost anulat

1015
Openul Japoniei a fost anulat - open-1592569473.jpg

Articole de la același autor



Openul Japoniei la tenis (5-11 octombrie), câștigat anul trecut la Tokyo de Novak Djokovic, a fost anulat de teama unui al doilea val al pandemiei de coronavirus, au anunțat organizatorii niponi, citați de AFP.


Într-un comunicat, organizatorii Openului Japoniei au precizat: ''Ținând cont de neliniștile suscitate de un al doilea val de infecție în Japonia și în străinătate, am ajuns la concluzia dureroasă că trebuie să anulăm turneul''. Înainte de decizia finală, organizatorii au analizat diverse variante, precum restrângerea numărului de jucători, înainte de a decide că nu se poate garanta siguranța participanților.


Japonia a fost lovită ușor de pandemia de coronavirus, în raport cu țările occidentale, raportând peste 900 de decese din cauza Covid-19 și peste 17.000 de infectări. O creștere a cazurilor pozitive la Tokyo a declanșat teama apariției un al doilea val al pandemiei, iar organizatorii nu au vrut să-și asume riscurile.


Turneul WTA de la Osaka, programat în luna noiembrie, rămâne deocamdată în calendarul revizuit al circuitului feminin de tenis.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3015 secunde