Onoarea "tricolorilor" în duelul cu Cipru, salvată de un jucător al Viitorului

170
Onoarea

Articole de la același autor

Selecționata de fotbal sub 16 ani a României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida amicală cu reprezentativa similară a Ciprului disputată, ieri, în deplasare, pe Sotira Municipality Stadium. Pentru echipa națională a României a înscris jucătorul celor de la FC Viitorul Constanța, Remus Mihai în minutul 62.


Selecționerul Adrian Văsâi a început meciul cu următorul unsprezece: Popa - Ciontea, Avram (Nicolae, 61), Plumbuitu (Nicolescu, 41), Pîrvulescu - Pandele (Vulturar, 72), Batanași (Sârbu, 41), Bodișteanu (Nechita, 41) - Negoescu (Mihai, 41), Tudor (Ursu, 56), Niță (Andronache, 41).


Partida revanșă este programată joi, 7 februarie, pe același stadion. În toamnă, generația jucătorilor născuți în 2003 va începe drumul spre Campionatul European U17 din 2020. România va găzdui o grupă cu Elveția (24 octombrie), Rusia (27 octombrie) și San Marino (30 octombrie).


Vor merge mai departe la turul de elită primele două clasate din fiecare cele 13 grupe de calificare, alături de 4 locuri trei. La turneul final găzduit de Estonia se vor califica învingătoarele din cele 8 grupe de la Elită plus cele mai bune 7 ocupante ale pozițiilor secunde. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4963 secunde