Omagiu pentru Johan Cruyff

97
Omagiu pentru Johan Cruyff - johancruyff-1459005919.jpg

Articole recomandate

Sute de admiratori ai lui Johan Cruyff au adus, sâmbătă, un ultim omagiu pe Camp Nou, clubul grupării FC Barcelona, celui care a marcat decisiv istoria fotbalului, ca jucător sau antrenor, la două zile după deces, informează AFP.

Josep Maria Bartomeu, președintele clubului din Barcelona, a inaugurat un spațiu de reculegere dominat de un portret al legendarului jucător, care surâde cu un balon în mână. Totul este încadrat de mari buchete de trandafiri roșii.

''Sunt zile triste pentru suporterii Barcelonei, sunt zile triste pentru toți oamenii care iubesc fotbalul'', a declarat Josep Maria Bartomeu, potrivit Agerpres. ''În acord cu familia Cruyff, s-a decis deschiderea acestui memorial unde toate persoanele pot să se exprimă și să spună adio acestei mari figuri care a fost Johan'', a mai arătat Josep Maria Bartomeu.

Numeroși spanioli, chinezi, japonezi, marocani și britanici au dorit să salute memoria unui mare om de fotbal olandez, iar mai multe instituții au adus jerbe de flori la arena Camp Nou.

A fost deschisă o carte de condoleanțe, unde oamenii scriu cuvinte despre rolul jucat de Johan Cruyff în evoluția fotbalului modern.

Acest memorial este deschis la arena Camp Nou, până marți seara. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.069 secunde