Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor

229
Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor - minge2-1363446188.jpg
Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat astăzi în semifinalele Ligii Campionilor, după ce Zvezda Zvenigorod a învins FTC Budapesta, pe teren propriu, scor 30-27 (12-16).
Înfrângerea de sâmbătă menține FTC cu 6 puncte în grupa 2 a Ligii Campionilor, la fel ca Oltchim, care are însă avantajul rezultatelor directe cu formația ungară, înaintea partidei de duminică, în compania formației Krim Ljubljana (8 puncte). Zvezda este ieșită din cărțile calificării, victoria de sâmbătă aducându-i primele și ultimele 2 puncte în grupă, informează Mediafax.

Oltchim își permite orice rezultat cu campioana Sloveniei, dar o victorie la minimum 5 goluri în meciul de duminică i-ar aduce calificarea în semifinale de pe primul loc al grupei 2, caz în care ar evita Gyor ETO în semifinale. Dacă va reuși performanța, Oltchim va întâlni Larvik HK în penultimul act al competiției.

Meciul Oltchim-Krim Ljubljana se va juca duminică, de la ora 18.00.

În grupa 1, semifinalistele sunt stabilite încă din etapa trecută, adică Gyor ETO și Larvik HK, astfel că ultimele două partide, de sâmbătă, dintre Gyor-Randers HK, respectiv Larvik HK-Buducnost, sunt doar pentru palmares.

În sezonul trecut, Oltchim a fost eliminată în semifinale, de Gyor ETO, formația care a pierdut ulterior trofeul, în fața celor de la Buducnost.

Obiectivul echipei Oltchim în actuala stagiune este câștigarea Ligii Campionilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.424 secunde