Olimpism / Tricolorii în alertă! Taifunul Nepartak poate avea impact asupra competițiilor de la JO

229
Olimpism / Tricolorii în alertă! Taifunul Nepartak poate avea impact asupra competițiilor de la JO - f-1627376699.jpg

Articole de la același autor

FIFA a trimis, marţi, 27 iulie, două rapoarte de alertă și monitorizare către delegația României privind evoluția taifunului Nepartak, precum și către celelalte echipe angrenate în competiția fotbalistică de la Jocurile Olimpice. În același mod sunt informate și delegațiile de la celelalte discipline sportive.

„Este de așteptat și un al treilea raport până la finalul zilei, deoarece evoluția dinamică este monitorizată atent de autoritățile japoneze și comunicată direct celor sportive. Momentan, nu este prevăzut un impact direct asupra competiției fotbalistice, iar zona Sapporo unde este cantonată naționala noastră olimpică pare să fie în afara traseului taifunului”, informează Federaţia Română de Fotbal.

Cu toate acestea, insula japoneză principală Honshu, unde se află Tokyo, Kashima sau Yokohama, este posibil să fie impactată de taifun la finalul zilei de marţi și la începutul zilei de miercuri (ora Japoniei), efectele putând duce la modificări ale programului competițional.

XXX

Continuă delegările sud-americane pentru meciurile României la Jocurile Olimpice! După arbitrii din Uruguay și Venezuela, la decisivul cu Noua Zeelandă de mâine avem o brigadă din Peru!

La centru va fi Kevin Ortega, ajutat de arbitrii asistenți Michael Orue și Jesus Sanchez. Al patrulea oficial este japonezul Hiroyuki Kimura.

Partida România - Noua Zeelandă se dispută miercuri, 28 iulie, de la 11:30, live pe TVR 1 şi Eurosport.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3365 secunde