Olimpism / Sportivii români au nevoie de încurajările suporterilor la Tokyo 2020!

237
Olimpism / Sportivii români au nevoie de încurajările suporterilor la Tokyo 2020! - untitled-1625494512.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 au interzis suporterilor din afara hotarelor Japoniei să fie prezenți pe stadioanele nipone. Gazdele au fost însă de acord să proiecteze pe ecranele uriașe din incinta arenelor sportive materiale video cu mesajele de încurajare trimise de acasă, înainte de intrarea în arene a sportivilor sau în timpul evoluției lor în competiția olimpică.

Astfel, suporterii români îi vor putea susține pe sportivii români de acasă!

„Trimiteți-ne până pe 8 iulie materiale video scurte, de 10-15 secunde, realizate cu telefoanele sau orice alte mijloace pe care le aveți la îndemână, cu încurajările voastre. Filmulețe pot fi înregistrate de oriunde. De pe strada, din parc, din metrou, de la nuntă sau din vacanță, de oriunde v-aţi afla cu grupul de prieteni, cu familia, cu colegii de serviciu, arătați-le sportivilor noștri că sunteți lângă ei.

Însemnele și culorile noastre naționale sunt binevenite: tricouri, șepci, tatuaje, peruci, stegulețe etc.

Veniţi pe arenele Tokyo 2020 împreună cu Team Romania! Așteptăm filmulețele voastre pe: Whatsapp: 0724093797 sau Email: [email protected]”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2829 secunde