Olimpism / Pregătirile lotului olimpic de lupte al României, pe ultima sută de metri, la Izvorani

96
Olimpism / Pregătirile lotului olimpic de lupte al României, pe ultima sută de metri, la Izvorani - untitled-1626788644.jpg

Articole de la același autor

În timp ce mare parte dintre componeții echipei olimpice a României au ajuns cu bine la Tokyo și și-au început antrenamentele, în Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani nerăbdarea este din ce în ce mai greu de înfrânat pentru cei rămași.

Pentru a uita de emoții, sportivii din lotul olimpic de lupte se pregătesc cu îndârjire pentru ca la Tokyo să fie în vârf de formă.

Emilia Alina Vuc (cat. 50 kg), Andreea Beatrice Ana (cat. 53 kg), Kriszta Tünde Incze (cat. 62 kg), libere masculin - Albert Saritov (cat. 97 kg); greco-romane - Alin Alexuc-Ciurariu (cat. 130 kg) vor ataca podiumul olimpic de la Tokyo avându-i alături pe antrenorii Petrică Cărare, Nikolay Ilich Stoyanov și Ion Vremere.

„Am mare încredere în sportivii care vor fi prezenți la Tokyo. Toţi cinci au șanse la medalie și sunt convins că vor da ce-i mai bun din tot ce au acumulat până acum. Voi fi alături de ei până la capăt și cred că vor reuși să se autodepășească”, a declarat, pentru site-ul oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu.

Luptătorii vor pleca spre Tokyo în data de 24 iulie, în timp ce luptătoarele, pe 28 iulie.

Foto: Comitetul Olimpic şi Sportiv Român / cosr.ro / Team Romania / Cristian Nistor 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6534 secunde