Olimpism / Lotul național de înot al Republicii Moldova, în pregătire la Complexul Olimpic „Sydney” 2000 din Izvorani

152
Olimpism / Lotul național de înot al Republicii Moldova, în pregătire la Complexul Olimpic „Sydney” 2000 din Izvorani - 27173432468278856206197681671155-1641996661.jpg

Articole de la același autor

Lotul național de înot al Republicii Moldova se află în pregătire la Complexul Olimpic „Sydney” 2000 din Izvorani, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Sportivii și antrenorii au fost încurajați de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, campion olimpic, mondial și european la sabie, și de secretarul general George Boroi.

Această acțiune face parte din protocolul de colaborare dintre COSR și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) și s-a bucurat de prezența secretarului de stat DRRM Adrian Dupu și Nicolae Ivăschescu, secretar general al DRRM.

„Sunt deja de notorietate proiectele de pregătire sportivă, stagiile de pregătire comună de la Complexul Olimpic din Izvorani de la lupte, judo, scrimă, înot. Sunt sigur că vă simțiți aici ca acasă și vă doresc mult succes în atingerea obiectivelor pe care vi le-ați propus pentru acest ciclu olimpic!”, le-a transmis Mihai Covaliu.

Printre sportivii care se pregătesc deja la Izvorani, se regăsesc Anastasia Basisto, semifinalistă la CE de seniori 2021, Denis Șveț, semifinalist la CE de juniori 2021, Pavel Vorona, campion național de juniori sau Xenia Brînză, campioană națională de juniori.

În virtutea protocolului de colaborare, și alte loturi naționale din Republica Moldova vor efectua stagii de pregătire la Complexul Olimpic „Sydney” 2000 din Izvorani.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3522 secunde