Olimpism / Contramăsuri Covid-19 pentru Ștafeta Torței Olimpice

Vineri, 26 Februarie 2021, 14:29
160
Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020, TOCOG, a anunțat liniile directoare care acoperă contramăsurile Covid-19 care vor fi puse în aplicare în cadrul Ștafetei Torței Olimpice Tokyo 2020, care va începe în prefectura Fukushima, joi, 25 martie 2021, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. 
Liniile directoare asigură protecția tuturor celor care participă, susțin și urmăresc ștafeta olimpică a torței, precum și a rezidenților locali. Acestea includ contramăsurile care se vor baza pe starea de infecție Covid-19 în prefecturile în care va avea loc ștafeta olimpică a torței și, prin urmare, pot fi modificate. 


Ștafeta Torței Olimpice va începe joi, 25 martie 2021, și se va încheia vineri, 23 iulie 2021. Spectatorii vor fi informați din timp cum să evite aglomerațiile, ei vor fi selecționați pentru a putea participa la ceremonii și se va recurge la rezervare în avans pentru a putea controla numărul acestora, vor purta măști, vor fi instruiți să nu aplaude și să se bucure excesiv, personalul operațional va fi testat în mod regulat. 


Pagina a fost generata in 0.255 secunde