Olimpism / Bronz pentru Liana Musteaţă la taekwondo şi calificare la JO în așteptare

309
Olimpism / Bronz pentru Liana Musteaţă la taekwondo şi calificare la JO în așteptare - olimpismliana1005-1620652305.jpg

Articole de la același autor

La turneul preolimpic european de calificare la taekwondo WT, de la Sofia (Bulgaria), sportiva din România Liana Musteaţă a avut un parcurs foarte bun, urcând până în semifinalele categoriei 49 kg.

Vicecampioană continentală de seniori a categoriei acum trei săptămâni, Liana Musteaţă a înregistrat trei victorii nete pe tablou și a luptat în semifinale pentru calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 cu reprezentanta Spaniei, Adriana Cerezo. Accidentată, românca a cedat, scor 3-16. Cu toate puterile, sportiva tricoloră a luptat apoi pentru bronz cu reprezentanta Germaniei, Ela Aydin, și a învins, 11-0.

Șansele legate de o calificare istorică la JO Tokyo 2020 - niciodată un român nu a concurat la taekwondo la Jocurile Olimpice - rămân în așteptare, punctele acumulate prin câștigarea medaliei de bronz pentru Rankingul Mondial poate determina Federația Mondială WT să ofere o invitație pentru ocupantul locului trei.

„Speranța moare ultima… Felicitări și succes, Lia! Ție și celor care te susțin!”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.725 secunde