Olimpism / 99 de zile până la începerea Ștafetei Torței Olimpice

215
Olimpism / 99 de zile până la începerea Ștafetei Torței Olimpice - olimpismtorta1612-1608137694.jpg

Articole de la același autor

Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 a revizuit traseul Torţei Olimpice, iar cele 99 de zile rămase până la startul Ştafetei Flăcării au fost marcate în capitala Japoniei prin iluminarea turnului de observaţie Skytree în culorile Torţei: roz de la floarea de cireş - simbol al Japoniei şi auriu - de la Flacăra Olimpică. 


Municipalităţile locale care vor participa la Ştafeta Torţei Olimpice anul viitor au fost confirmate, iar Flacăra îşi va începe călătoria mult aşteptată pe 25 martie 2021, de la Centrul Naţional de Instruire J-Village din Fukushima. 


Flacăra va călători prin 859 de municipalităţi din toate cele 47 de prefecturi înainte de a ajunge la Stadionul Olimpic din Tokyo pe 23 iulie. 


„Sperăm că puterea Ştafetei Torţei Olimpice va putea fi simţită de un număr cât mai mare posibil de fani. De asemenea, vom oferi oamenilor din întreaga lume posibilitatea să urmărească online Torţa în jurul Japoniei. 
Contramăsurile Covid-19 vor fi respectate pe toată durata Ştafetei, iar purtătorii de Torţe, oficialii care lucrează la Program şi cetăţenii din municipalităţile locale vor putea lua parte în deplină siguranţă la evenimentele care vor marca trecerea Flăcării Olimpice prin localităţile alese”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, vice-directorul general Tokyo 2020 Nunomura Yukihiko. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6786 secunde