Oina se va juca în cadrul unui nou club sportiv

209
Oina se va juca în cadrul unui nou club sportiv - 1-1644504135.jpg

Articole de la același autor

Veşti bune pentru sportul nostru naţional: un nou club sportiv şi-a exprimat dorinţa de practicare a oinei în cadrul său.

După mai multe încercări, în sfârşit, s-a finalizat activitatea de înfiinţare a ACS Şoimii Piatra Şoimului, din județul Neamţ, Ministerul Sportului eliberând Certificatul de Identitate Sportivă.

„Îl felicităm pe Bogdan Micu pentru această realizare şi, aşa cum i-am promis, vom fi alături de el pe parcursul proiectelor pe care le va iniţia la nivel local şi judeţean.

Încă de anul trecut, a primit de la federaţie materiale de joc şi a început activitatea de selecţie şi iniţiere în oină la nivel local.

În cadrul clubului, se doreşte realizarea cadrului necesar pentru practicarea oinei atât pentru copiii din cadrul comunei, cât şi pentru cei din alte localităţi învecinate.

Îi felicităm pe toţi membrii fondatori ai acestui club şi le dorim mult succes!”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Noul club a solicitat, zilele trecute, afilierea la Federaţia Română de Oină, cererea sa urmând să fie supusă aprobării la prima adunare generală.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3506 secunde