Oina, la Seara Sportului de la Palatul Elisabeta

253
Oina, la Seara Sportului de la Palatul Elisabeta - oina2-1615480528.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 10 martie, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a găzduit Seara Palatului Elisabeta dedicată Sportului. La eveniment, au luat parte federațiile sportive cu Înaltul Patronaj Regal, printre acestea aflându-se şi cea de oină.

Evenimentul s-a desfășurat exclusiv online și a cuprins mesajul adresat de Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, precum și contribuții din partea Federației Române de Rugby, Federației Române de Scrimă, Federației Române de Ciclism, Federației Române de Karate Tradițional, Federației Române de Tir cu Arcul, Federației Române de Oină, Federației Ecvestre Române și Asociației Clubul Sportiv Sportul București.

„Mulţumim Familiei Regale pentru oportunitatea oferită de a fi alături de celelalte discipline sportive”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

XXX

Federaţia Română de Oină, în parteneriat cu Asociaţia Ingens Risus (România), Legaramlat Nonprofit KFT (Ungaria) și Instytut Rozwoju Sportui Edukacji (Polonia), a demarat proiectul Erasmus+ „Reunirea sporturilor tradiţionale cu baston şi minge”, proiect ce se derulează în perioada ianuarie 2021 - octombrie 2022. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2887 secunde