€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

ȘOC ÎN SPORT! FR Tenis, anchetată de forul internațional. România riscă EXCLUDEREA din FED CUP

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Federația Internațională de Tenis (ITF) verifică legitimitatea conducerii de la București. Nerespectarea prevederilor ITF ar putea obliga forul mondial să activeze Articolul 7 împotriva Federației Române de Tenis. România riscă excluderea din Fed Cup și Cupa Davis!


Federația Română de Tenis ar fi încălcat regulamentele pe care le-a semnat când a aderat la ITF. Cea mai drastică sancțiune posibilă este excluderea României din competițiile internaționale: Fed Cup (în ediția actuală, România are meci cu Franța, în semifinale, pe 20 și 21 aprilie) și Cupa Davis, scrie Libertatea.


Mai mult, joi, președintele George Cosac și apropiații lui au mai primit o lovitură: Tribunalul București a anulat ultimele alegeri, mai exact Adunarea Generală din 17 noiembrie 2017. Astfel, dacă sentința va rămâne nemodificată după apel, alegerile trebuie refăcute și aleasă o nouă conducere.

Șefii FR tenis au fost deja chemați la ordin la Londra, pentru a da explicații.


Federația Internațională de Tenis a confirmat că FRT este sub anchetă: "ITF se află în contact cu Federația Română de Tenis privind problemele de conducere, dar nu este în măsură să dezvăluie detalii".


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7608 secunde