Simona Halep, înainte de plecarea la Kremlin Cup:

"Obiectivul principal este să mă mențin pe locul 1 WTA"

284

Articole recomandate

 Jucătoarea de tenis Simona Halep, diagnosticată cu hernie de disc la începutul lunii octombrie, a declarat, vineri, pe Aeroportul "Henri Coandă", înaintea plecării la Moscova, că participarea la Turneul Campioanelor depinde de felul în care se va simți pe teren la Kremlin Cup (15-20 octombrie).

Întrebată dacă participarea la Turneul Campioanelor depinde de cum se va simți la Moscova, constănțeanca a răspuns: "Da, depinde foarte mult de starea pe care o am în următoarele zile. Dacă o să am dureri, o să mă gândesc foarte bine ce o să fac. Dacă nu o să am dureri, o să joc 100%, pentru că îmi doresc să fie al cincilea an bun la Singapore".

"M-am antrenat trei zile, am făcut pregătire fizică în sală. Sunt exerciții pe care trebuie să le fac zi de zi de acum încolo pentru coloană. Sunt destul de OK, însă nu știu cum va fi la un meci oficial. Eu plec cu încredere și hotărâtă să joc la Moscova. Obiectivul principal este să rămân pe locul 1", a declarat Simona Halep, citată de Agerpres.

Campioana a menționat că încearcă să rămână pozitivă și încrezătoare pe viitor.

"Nu a fost o perioadă ușoară, pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă și am fost îngrijorată. Însă aceste lucruri sunt normale în tenis, încerc să rămân pozitivă și încrezătoare. Cu exerciții și tratament o să fiu bine", a mai spus liderul mondial.

Pe 2 octombrie, Simona a fost diagnosticată de medici cu hernie de disc, dar a anunțat ulterior că nu va fi nevoie de operație, ci doar de tratament, fizioterapie și exerciții specifice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5667 secunde