Lucian Luca, membru al Biroului Federal al FR de Lupte:

"Obiectivul nostru este câștigarea unei medalii la JO 2012"

590

Articole de la același autor

Vicepreședintele Clubului Sportiv Mangalia, Lucian Luca, s-a numărat, în calitate de președinte al Comi-siei de marketing din cadrul Federa-ției Române de Lupte, printre organizatorii celei de-a 80-a aniversări a forului român de specialitate, eveniment desfășurat, zilele trecute, la București.
"A fost o atmosferă de sărbătoare, foarte frumoasă, în care au fost premiate foste glorii ale luptelor românești și s-au analizat perspectivele. Principalul obiectiv este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, speranțe fiind atât la greco-romane, cât și la libere, băieți și fete", a declarat, pentru "Cuget Liber", Lucian Luca.
Invitatul special al evenimentului a fost chiar președintele Federației Internaționale de Lupte, Raphael Martinetti, care a declarat, că luptele din România sunt pe un drum ascendent. Alături de Martinetti, s-au mai aflat foști mari campioni olimpici și mondiali, oaspeți din Bulgaria și Ungaria și personalități ale sportului românesc, precum Elisabeta Lipă, Doina Melinte sau Nicu Vlad.
De la aniversare, nu a lipsit nici "artileria grea" din Constanța: Ion Draica, Ionel Luca și Sorin Herțea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4582 secunde